NOTÍCIES

Obertes les inscripcions per a les colles de Carnaval

L'Àrea de Carnaval i Festes de l'ajuntament de Roses, ja ha obert el període d'inscripcions per a participar en el Carnaval de Roses, que se celebrarà a la Vila del 12 al 16 de febrer de 2015.

Etiquetes:

El Carnaval de Roses 2015 ja té cartell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest matí, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Carnaval i Festes, Joan Manel Fernández i l'il·lustrador Boris Mörker, han presentat a Roses el Cartell del Carnaval de Roses 2015.

Etiquetes:

14 Colles de Carnaval a Barraques de Festa Major de Roses 2014

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Roses el sorteig de les colles de Carnaval que podran fer Barraques en la propera Festa Major que tindrà lloc a la Vila els dies 12, 13, 14, 15, 16 i 17 d’agost de 2014.

Etiquetes:

El concurs de fotografia del Carnaval de Roses ja té guanyadors

Aquesta tarda ha tingut lloc a la sala Z de la Biblioteca Municipal de Roses, l'acte de lliurament dels premis corresponents a la XIII edició del concurs de fotografia del Carnaval de Roses.

Etiquetes:

Molt bona valoració del Carnaval de Roses 2014

Ahir al vespre va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses una reunió per valorar la passada edició del Carnaval Rosinc.

Etiquetes:

Adéu al Carnaval de Roses 2014

El Carnaval de Roses ha arribat a la seva fi, han estat 5 dies de festa sense precedents, un Carnaval a on s'ha aconseguit amb molt d'esforç recuperar de mica en mica la bona imatge de la nostra gran festa.

Una temperatura esplèndida ha permès un bon desenvolupament dels més de vint actes diferents que s'hi han desenvolupat a la Vila al llarg de la festa.

Etiquetes:

Canvi d'ubicació per l'arrossada d'avui dilluns

Bon dia Carnavaleros! Us informem de què des de l'Àrea de Festes de l' Ajuntament de Roses ens han comunicat que l'arrossada prevista per avui dilluns es durà a terme al Pavelló Poliesportiu a causa del mal temps.

Totes aquelles colles que hi vulguin assistir amb la seva carrossa ho podran fer, ja que s'ha habilitat el pàrquing del CEIP Montserrat Vayreda per a poder-les estacionar.

Etiquetes:

Ja tenim Reis pel Carnaval de Roses 2015

Aquesta tarda a tingut lloc a l'envelat de la Plaça Frederic Rahola la proclamació dels Reis i les Reines del proper Carnaval de Roses 2015 que és durà a terme a la Vila de Roses del 12 al 16 de febrer de 2015.

Una ceremónia plena de sentiments barrejats, un xic de tristessa per la retirada dels actuals Reis i Reines que han estat durant aquest Carnaval i molta il.lusió per els nous anomenats Reis i Reines del proper Carnaval.

Etiquetes:
Contingut sindicat