Obertes les inscripcions per a les colles de Carnaval

L'Àrea de Carnaval i Festes de l'ajuntament de Roses, ja ha obert el període d'inscripcions per a participar en el Carnaval de Roses, que se celebrarà a la Vila del 12 al 16 de febrer de 2015.

Les colles que compleixin amb els requisits establerts a les bases que s'adjunten poden sol·licitar una subvenció de 250 euros. D'altra banda i segons la naturalesa jurídica de la colla (si és associació o no) caldrà presentar el model de sol·licitud d'inscripció que correspongui:

1. Les colles que són associació han de presentar el model de sol·licitud 1.
2. Les colles que no són associació han de presentar el model de sol·licitud 2 i la declaració responsable.

En el punt 4 de cada model s'especifica la documentació que cal aportar.

En el cas de no voler o no poder optar a la subvenció s'ha de presentar igualment la sol·licitud d'inscripció, però sense la declaració responsable.

Com a novetat, les colles que vulguin ser escollides Reis del Carnaval 2016 hauran de marcar la casella que pertoqui a la sol·licitud d'inscripció. S'adjunten les bases que regulen aquesta elecció.

La sol·licitud s'ha de presentar al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Roses (plaça de Catalunya, 12), com a màxim, el dia 23 de gener i pel que fa al comprovant per comprar els tiquets de l'arrossada es lliurarà el dia del sorteig de les posicions de sortida, el 27 de gener.

Al peu d'aquest escrit trobareu adjunts tots els documents necessaris per a les vostres sol·licituds.

Etiquetes: