Colla de Carnaval de l´Embranzida Jove de Roses

embranzida.jpg

La colla de carnaval de l’Z va néixer l’any 2010 per tal de poder participar en el carnaval del 2011. L’objectiu era crear una colla jove per a joves, aprofitant l’avinentesa que som una associació juvenil de Roses que fa activitats durant tot l’any en el municipi. La colla és una activitat més de l’associació, oberta a totes aquelles persones majors de 14 anys que s’ho vulguin passar bé durant 5 dies, tan sigui durant les rues, els dinars i sopars de colla, les discomòbils, etc. Nosaltres sempre apostem per un oci saludable, recordem que no és necessari “emborratxar-se” per passar-s’ho bé, i que cadascú és responsable d’ell mateix. Això no vol dir que estigui prohibit beure alcohol, ja que cadascú és lliure de decidir el que beu o no beu, però el que s’intenta des de la comissió és que no sigui una colla que només serveixi per beure alcohol i descontrolar-se.
A la nostra colla volem que tothom participi i se senti com un més, per això demanarem que amb les possibilitats de cadascú (horaris, temps lliure, etc.) i quan sigui necessari que vingueu a construir la carrossa, a tallar roba, entre altres tasques.
També volem que per a les rues proposeu cançons “carnavaleres” que vulgueu que sonin, i per descomptat si teniu propostes de disfresses que les digueu a la comissió perquè les puguin valorar i si s’escau escollir. Tothom que tingui idees o propostes per a la millora de la colla no ha de dubtar en expressar-les als membres de la comissió.
En conclusió, és una colla formada per joves que vulguin passar-s’ho bé i que tinguin esperit carnavalesc per poder participar d’una de les millors festes de Roses.
 
- Any 2011: Petri (Club Super 3)
- Any 2012: Punch Princess